top of page

"Äta mer vegetariskt i små steg" - i pdf-format

En guide fullproppad med tips&trix om hur du kan få fler växtbaserade produkter i din kost.
Klickbara länkar leder direkt till rekommenderade sidor. Få ett gratis smakprov – Del 1

Vegan coach

IMG_2432_edited.png

Vill du äta mer växtbaserat? Då har du kommit rätt!

1600px-Flag_of_Sweden.svg.png
Tycker du dock att det är svårt? Hur ska man ens börja? Vad ska man äta istället? Måste jag ge upp all god mat? Får jag i mig alla nödvändiga näringsämnen? Är det allt eller inget? Vad ska släkten säga?

Vi vet rent intellektuellt att vi borde minska på köttkonsumtionen, oavsett om vi tänker på egen hälsa eller på planeten. Men emotionellt är det mycket svårare att gå ifrån en norm som vi lever i. Fördelarna är flerfaldiga och det lilla steget, att oftare välja växtbaserat kan förbättra din hälsa och minska miljöavtryck.

Jag har varit vegan i drygt 4 år, har inte druckit mjölk ännu längre och samlat på mig mängder med tips och erfarenheter hur man kan närma sig veganismen. Jag är dessutom nördigt intresserad av vad som finns i maten (och allt annat som vi kommer i kontakt med), hur kan vi undvika det som är skadligt samtidigt som vi väljer det som boostar vår hälsa. Jag är certifierad coach och stor anhängare av den enkla principen att om vi vet bättre, så agerar vi bättre. Vi  måste bara förstå hur.


Så om du vill ha hjälp på traven att leva mer hälsosamt och miljövänligt – läs nedan vad du kan göra själv!
IMG_2545.jpg
Image by lalo Hernandez

Hitta inspiration

IMG_2432_edited.png

Följ 'Best of Vego' på sociala medier för tips, tricks, info, inspiration och lite annat gott och blandat!

&

World Vegan Month Vegetarian Day Instagram Post.png

Gå en kurs

”Äta mer vegetariskt” – i små steg är en webkurs i växtbaserad matlagning. Vi träffas 7 gånger i en FB-grupp och pratar om små enkla steg mot mer hälsosam och miljövänlig konsumtion. 

 Liven sparas i gruppen så du kan se dem efteråt ifall du skulle missa en.

Du får dessutom mejl med recept, tips och tricks samt en möjlighet att ställa frågor under kursens gång.

Nästa kurs startar inom kort

Pris: 1200kr

Förälsning.png

Boka en föreläsning

Bjud in dina kollegor, medarbetare eller studenter till ca 2h föreläsning om övergången till växtbaserad kost. Jag går igenom olika steg hur man byter ut animaliska produkter, vad man ska tänka på och hur gör man det enkelt för sig. Ni får ställa frågor och alla deltagare får en pdf-guide med klickbara länkar.

Föreläsningen kan ske digitalt eller på plats hos er!

Pris: 5.000kr + moms

AA7EF46B-E841-4C3D-8456-15B00CBC24AA.JPG

Prata med din coach

Boka ett samtal där vi går igenom alla frågeställningar och funderingar kring att äta växtbaserat. Tillsammans skapar vi en handlingsplan som är anpassad till dina behov och önskemål. Efter avslutat samtal får du en sammanställning med tips och råd. Är du nyfiken på hur ett sådant samtal kan se ut? Kolla på filmen här.

 

Pris: 800kr per 55min samtal 

bottom of page